na úvod www.ekoskola.cz
www.rodicevitani.cz




Příměstský tábor 2023

Termín: 14. – 18. 8. 2023
Cena: 2 100,- Kč

Vedoucí tábora: Mgr. Zuzana Musilová, Mgr. Květa Svobodová, paní Dana Strakošová, Ing. Marcela Makarová, popř. další pedagogové školy

Místo: v budově školní družiny, na přilehlé zahradě, v tělocvičně školy, na hřišti školy a v okolí školy.

Program denně od 8.00 do 16.00 hodin – rukodělné činnosti, procházky s naučnými a zábavnými aktivitami, sportovní a znalostní soutěže a hry na zahradě školní družiny a v okolí školy, komunikace a kritické myšlení hravě, orientační běh, celodenní výlet, hravá angličtina, deskové a logické hry.

Minimální počet dětí: 30

Zúčastnit se mohou naši žáci, jejich mladší sourozenci, kamarádi a také naši noví předškoláčci.

Po zkušenostech z minulých let nabízíme tábor jako prázdninové zvykání si na naši školu, které předškolákům může do začátku pomoci. Předškoláčky zařadíme do týmu s jejich budoucími spolužáky, takže si mohou již o prázdninách najít nové kamarády.

V ceně tábora je oběd, dvě svačiny denně, pitný režim po celý den, plat pedagogů, materiál pro tvořivou dílnu a hry, cestovné na celodenní výlet, v ceně nejsou případné individuální nákupy dětí na výletech.

Pro další informace a dotazy neváhejte kontaktovat p. učitelku Zuzanu Musilovou na e-mail zuzana.musilova@zsstankova.cz. Svůj zájem o tábor sdělte na uvedený e-mail a zařadíme Vás mezi táborníky.

Do mailu napište:

Jméno dítěte:
Třída nebo předškolák? (prosíme, uveďte současnou třídu):
Kontakt na rodiče – telefon a mail:
Závaznou přihlášku a potřebné dokumenty k táboru obdržíte v měsíci květnu/červnu nebo po naplnění tábora minimálním počtem dětí.

Těšíme se na vás a krásné zážitky na táboře!


Mgr. Zuzana Musilová
Vedoucí pedagog příměstského tábora

Výše uvedené informace

Plakát